Vabilo na zaključno konferenco projekta ASTAHG

Projektni partnerji  projekta ASTAHG Mednarodno upravljanje aktivnega in zdravega staranja v alpskem prostoru  organiziramo mednarodno zaključno konferenco projekta.

Cilj mednarodne konference z naslovom "Alpine Space Transnational Governance of Active and Healthy Ageing" je predstaviti rezultate projekta, združiti ključne deležnike za izmenjavo znanj ter razpravljati o izzivih in rešitvah za izboljšanje kakovosti življenja starejših na odmaknjenih področjih in predstaviti prihodnje usmeritve strategij AHA na makroregionalni in evropski ravni.

Nacionalni inštitut za javno zdravje bodo na konferenci zastopale Andreja Mezinec, Monika Robnik Levart in Mojca Gabrijelčič Blenkuš.

Zaključna konferenca bo v torek, 13. aprila 2021 in bo potekala v angleškem jeziku.  Na konferenco je potrebna prijava, ki jo opravite preko naslednje povezave.

Več o zaključni konferenci lahko preberete na uradni spletni strani projekta, kjer sta objavljena tudi vabilo in program. 

Pridružite se nam

Pridružite se nam

 
Svoje predloge, ideje, komentarje, mnenja in stališča o vsebinah s področja aktivnega in zdravega staranja posredujte s pomočjo spodnjega obrazca.