Vabilo na dogodek: Mednarodno upravljanje aktivnega in zdravega staranja v alpskem prostoru

Z vse večjim deležem starejših ljudi, politični odločevalci v regijah alpskega sveta (AS) spodbujajo politike aktivnega in zdravega staranja (AHA). Da bi temo kar najbolj učinkovito obravnavali, bi morali organi različnih sektorjev (od zdravstva do transporta) uskladiti svoja prizadevanja in sodelovati z zasebnimi izvajalci, lokalnimi oblastmi in raziskovalci. Oblikovanje, izvajanje in vrednotenje javnih politik na odmaknjenih področjih predstavlja izziv na različnih nivojih. Posvetili  se jim bomo na regijskem ASTAHG dogodku, na katerega vas vljudno vabimo.

Na ASTAHG dogodku bomo različne izzive s pomočjo strokovnjakov osvetlili z različnih zornih kotov. Osrednji del srečanja bo posvečen iskanju učinkovitih rešitev za kakovostno življenje starejših na odmaknjenih področjih. Vabimo vas, da se nam pridružite ali z nami delite vaše izkušnje in predloge.

Prijave spremljamo na tej povezavi.

Program je objavljen na tej povezavi. 

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Skupaj zmoremo več!

 

Pridružite se nam

Pridružite se nam

 
Svoje predloge, ideje, komentarje, mnenja in stališča o vsebinah s področja aktivnega in zdravega staranja posredujte s pomočjo spodnjega obrazca.