Elektronski koledar Zdravju in blaginiji naklonjeno leto 2024

Ob izteku starega leta si vsi po dobri stari navadi želimo zdravja, sreče in vsega dobrega. Najpogostejše novoletne želje so vsekakor tiste, ki se nanašajo na zdravje. Ko je ogroženo zdravje, se zdi vse drugo manj pomembno. Toda na zdravje vpliva marsikaj - tudi ekonomski in družbeni položaj, izobrazba, bivanjske razmere ... skratka, kakovost življenja v celoti. Seveda pa tudi zdravje vpliva na kakovost življenja (več v priloženem dopisu).
 
Tudi letos je uredniški odbor publikacije Neenakosti v zdravju pripravil koledar za leto 2024, v katerem boste našli vse za zdravje in kakovost življenja pomembne mednarodne tematske dneve. Tematski dnevi, tedni in meseci spodbujajo k razmisleku, kaj lahko vsak sam in kaj vsi skupaj storimo za svoje zdravje in kakovostno življenje, za zdravje svojih bližnjih in tudi vse širše skupnosti.
 
Koledar ni natisnjen, ampak je vsem dostopen v elektronski obliki s klikom na sliko.  Verjamemo, da je koledar zanimiv, prilagodljiv in spodbuden ter da si ga boste natisnili in ga obesili na steno v svojem domu, na delovnem mestu, lahko pa tudi v javnem okolju.
 
Več informacij o koledarju in predlog, kako ga natisniti in obesiti, najdete v prilogah spodaj.
 
Naj vam elektronski koledar za leto 2024, popestri vaš prostor.
 

Pridružite se nam

Pridružite se nam

 
Svoje predloge, ideje, komentarje, mnenja in stališča o vsebinah s področja aktivnega in zdravega staranja posredujte s pomočjo spodnjega obrazca.