Povezovalno srečanje projekta Aktivno in zdravo staranje v Sloveniji

Pripravili smo še en AHA.Si dogodek, ki nam bo pomagal ne le RAZUMETI, ampak tudi ZAČUTITI, kakšne spremembe v odnosu do staranja naša družba potrebuje. Verjamemo, da bomo skupaj uspešni tudi pri iskanju poti, kako te SPREMEMBE ZAŽIVETI za dobro vseh generacij, za dobro nas vseh.

Demografske spremembe in staranje v naši družbi so naša neizogibna realnost. V dveh letih trajanja projekta AHA.SI, ki pripravlja predloge ukrepov za vključitev v strategijo staranja za Slovenijo, smo se lotili izzivov, pregledali scenarije, iskali konkretne rešitve in pripravili konkretne predloge ukrepov. Srečevali smo se stari in mladi, ljudje različnih statusov in poklicev, člani široke palete inštitucij. Ne glede na to, kako smo povezani s področjem staranja, od vseh je v času srečanj prihajalo eno bistveno sporočilo: uspelo nam bo, ko premaknemo razumevanje staranja, odnos do staranja in do dejavne uporabe potenciala starejših v naši državi.

Povezovalno srečanje projekta Aktivno in zdravo staranje v Sloveniji bo 27. januarja 2016 v Grand Hotelu Union v Ljubljani

Pridružite se nam

Pridružite se nam

 
Svoje predloge, ideje, komentarje, mnenja in stališča o vsebinah s področja aktivnega in zdravega staranja posredujte s pomočjo spodnjega obrazca.